Löneadministratör till multinationellt bolag (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu ute efter en Löneadministratör för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden, givet ett fint samarbete. För rollen som Löneadministratör på det här bolaget lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som i sin tur kommer ligga till grund för hur rollen utformas. Vi söker både dig som har en del erfarenhet i ryggsäcken, samtidigt som du som är junior och hungrig kan vara minst lika intressant! 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Löneadministratör till multinationellt bolag:

  • Beräkningar, beredning och utbetalning av ca 170 löner
  • Kontoavstämningar och tidrapportering i lönesystemet
  • Support gentemot de anställda gällande lön- och HR-frågor 
  • Förekommande Ad hoc-uppgifter

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Löneadministratör till multinationellt bolag: 

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom lön. Du har arbetat i rollen som löneadministratör i 1-2 år alternativt är nyexaminerad med praktik i ryggen och nu är ute efter ditt första arbete som Löneadministratör. Utöver det har du ett genuint systemintresse och en god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska. Har du tidigare arbetat med lönehantering i Agda är det mycket meriterande.

Som person är du noggrann och strukturerad, med en god administrativ förmåga. Du är framåtsträvande och arbetar ständigt för att uppnå uppsatta mål och deadlines. Utöver det har du en positiv inställning och ett flexibelt förhållningssätt!

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna in ditt CV redan idag och ange referensnummer LULÖN2116. Har du fler frågor kring rollen? Tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Ludwig Nilsson.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Löneadministratör 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.