CFO till börsnoterat bolag (TILLSATT)

Är du affärsdriven, redo för nya utmaningar och redo att bli en del av ett snabbväxande bolag? Har du dessutom erfarenhet av koncernredovisning? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en CFO för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen axlar du ansvaret över bolagets ekonomi, controlling och strategi. Du effektiviserar och utvecklar dessutom ekonomiska processer och rutiner.  

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga ansvarsområden för rollen som CFO till börsnoterat bolag:  

  • Övergripande ansvar för bolagets ekonomi
  • Löpande finansiell rapportering; bokslut, årsredovisning samt skatter
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Agera strategiskt och finansiellt bollplank till VD 
  • Kontinuerlig uppföljning till bolagets ledning och ägare
  • Driva förbättringsprocesser 
  • Upprätta kvartalsrapporter 
  • Besvara finansieringsfrågor
  • Säkerställa korrekt finansiell data och nyckeltal; utveckla verksamheten ur ett ekonomiskt och finansiellt perspektiv

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som CFO till börsnoterat bolag: 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen och några års erfarenhet av en liknande roll. Du har ett innovativt tänk och är van vid att driva förbättringsprocesser, finansiell rapportering och upprätta relevanta finansiella nyckeltal. Du har god förståelse för skatter, moms och koncernredovisning. Därtill är du framåt och engagerad, med ett genuint intresse för affärer. Till sist kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Sök rollen idag!

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SRCFO2107. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag CFO 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.