Teamleader till redovisningsbyrå (TILLSATT)

Är du redovisningsekonom med erfarenhet av att leda ett team? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Teamleader för rekrytering hos vår kund. Rekryteringsprocessen i sig sköts av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund. I rollen är ditt huvudsakliga ansvar att arbetsleda ett engagerat redovisningsteam! 

Placering: Centrala Stockholm 

Ansvarsområden för rollen som Teamleader till redovisningsbyrå: 

  • Personalansvar över ett engagerat redovisningsteam  
  • Självständigt upprätta bokslut och årsredovisningar 
  • Rapportering 
  • Rådgivning inom redovisning 
  • Effektivisering och utveckling av processer och rutiner

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Teamleader till redovisningsbyrå: 

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi följt av några års erfarenhet inom redovisning. Därtill arbetar du självständigt med såväl bokslut, som årsredovisningar. Det är dessutom meriterande om du har tidigare erfarenhet av en roll inom ledarskap och personalansvar. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska. 

Som person är du trygg i din kompetens och engageras av att leda ett team. Vi värdesätter din känsla för struktur och organisation, dessutom har du en förmåga att identifiera prioriteringar inom ditt område. Utöver det förlitar du dig gärna på din goda kommunikativa förmåga! 

Ansökan

Kan den här rollen passa dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer CLTL2105. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Teamleader

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.