Analytisk CFO till bolag i city (TILLSATT)

Har du en gedigen CFO-bakgrund? ?Är du en analytisk problemlösare med god talang att kommunicera kring affärer och ekonomi? Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat på ett techbolag? Då kan det vara dig vi söker! 

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en affärsstark och analytisk CFO för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund. Som CFO blir du nyckelperson i bolaget och rapporterar till CEO, men kommer också samarbeta mycket med verksamhetens övriga funktioner. I denna roll erbjuds du en verklig chans att göra skillnad och bidra till företagets framgång!

Placering: City 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Analytisk CFO till bolag i city: 

  • Löpande finansiell rapportering
  • Kontinuerlig uppföljning till bolagets ledning och ägare
  • Upprätta prisstrategier
  • Besvara finansieringsfrågor
  • Driva utvecklingsplaner
  • Säkerställa korrekt finansiell data och nyckeltal
  • Personalansvar för ekonomifunktionen 
  • Stötta VD i M&A-planering vid förvärv
  • Ansvara för utvärdering, analyser, finansiell due diligence och övriga initiativ

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Analytisk CFO till bolag i city: 

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med en förståelse för hela det ekonomiska spektrat. Du har ett sinne för siffror och ett skickligt affärstänk. Vi ser gärna att du arbetat i en internationell miljö och att du har ett stort finansiellt intresse. Utöver det är du social med ett engagemang för utveckling, samtidigt som du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Denna roll innebär ett brett ansvar och ställer höga krav på din analytiska ådra, ditt ledarskap och din prioriteringsförmåga. Du är en sann relationsbyggare och har lätt att nå fram med din kommunikation, såväl internt som externt.  

Sök rollen idag!

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JHCFO2095. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag CFO 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.