Löneansvarig till bolag i stark tillväxt (TILLSATT)

Är du redo att vara med på en förändringsresa på ett snabbväxande bolag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Löneansvarig för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen som Löneansvarig driver du förbättringsprocesser och ansvarar över hela lönefunktionen inom koncernen. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Löneansvarig till bolag i stark tillväxt: 

  • Övergripande ansvar över lönefunktionen 
  • Löne- och semesterberäkningar
  • Semester- och årsskiftesrutiner
  • Hantering av anställningsavtal och intyg, bonusar och provisioner
  • Kontinuerlig rapportering till myndigheter 
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom löneområdet 
  • Driva förbättringsprojekt

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Löneansvarig till bolag i stark tillväxt: 

Vi söker dig som har en yrkesutbildning inom lön eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet inom löneadministration och är självgående i löneprocessen. Du har god erfarenhet av avtalshantering och en förmåga att identifiera förbättringsprocesser på ett effektivt sätt. Det är meriterande med erfarenhet av Visma Lön. Utöver det har du ett genuint systemintresse och förlitar dig gärna på din goda kommunikativa förmåga. 

För det här uppdraget söker vi dig som trivs i en ansvarsfull roll där du arbetar både högt och lågt. Du är strukturerad och noggrann, med en analytisk ådra. Därtill har du en positiv och prestigelös inställning med ett självgående och strukturerat arbetssätt! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer MNLÖN2090. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Löneansvarig 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.