Erfaren Ekonomiassistent inom kundreskontra till internationellt bolag (TILLSATT)

Har du många års erfarenhet som ekonomiassistent? Är du dessutom redo för nya utmaningar? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett konsultuppdrag som pågår i 4-6 månader, med start så snart som möjligt. 

I rollen som Ekonomiassistent tillhör du ett engagerat team där du framförallt hanterar bolagets kundreskontra, men också viss bokföring, projektredovisning och momshantering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Erfaren Ekonomiassistent inom kundreskontra till internationellt bolag: 

  • Hantering av samtliga externa och interna kundfakturor 
  • Påminnelse – och inkassohantering 
  • Kreditfakturor
  • Avstämning av balansräkningskonton
  • Dagligen granska banktransaktioner 
  • Fakturering och rapportering av projekt
  • Momshantering av såväl svensk som utländsk moms
  • Förekommande ad hoc-uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Erfaren Ekonomiassistent inom kundreskontra till internationellt bolag: 

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har gedigen arbetslivserfarenhet på en ekonomiavdelning, gärna inom kundreskontra. Utöver det har du god förståelse för momshantering och projektredovisning. Vi värdesätter därtill ditt genuina systemintresse inför bolagets kommande systemimplementation. Vidare kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du en sann teamplayer som är kund-och serviceinriktad. Du är strukturerad och noggrann med en känsla för detaljer. Därtill har du ett proaktivt arbetssätt där du ständigt strävar mot uppsatta mål och deadlines. Till sist är du glad och social med en positiv inställning!

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJEKASS2140. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Ekonomiassistent

Ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.