Redovisningsansvarig till Neptunia Invest (TILLSATT)

En bild som visar text, clipart

Automatiskt genererad beskrivning

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Redovisningsansvarig till Neptunia Invest. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos Neptunia Invest. I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att tillhöra ett engagerat team där du arbetar självständigt med redovisningsprocessen och erbjuds möjlighet att utvecklas mot såväl analytiskt arbete som koncernredovisning.

Placering: Centrala Stockholm

Om Neptunia Invest

Neptunia Invest är ett svenskt investmentbolag med nordiskt privat ägande som investerar i företag inom sektorerna finansiella tjänster, fastighet samt försvar och säkerhet. Bolaget grundades 2014 av bröderna Johan och Mikael Karlsson. Neptunia delar in sina investeringar i kategorierna kärninnehav, minoritetsägda innehav samt finansiella placeringar. Indelningen är vägledande både för förvaltning av innehav och vid nya investeringar. Inom Neptunias sektorer har bolaget en betydande förståelse för den nordiska marknadens villkor och ett nätverk som kan bidra till att utveckla företagens affärer och attrahera nyckelpersoner till ledande befattningar och företagens styrelser.

Arbetsuppgifter för rollen som Redovisningsansvarig till Neptunia Invest:

 • Löpande Redovisning
 • Reskontraarbete
 • Rapportering och uppföljning
 • Analyser och prognoser
 • Periodisering
 • Bokslut och årsredovisning
 • Avstämningar
 • In- och utbetalningar
 • Moms- och skattehantering
 • Lönehantering
 • Kontinuerlig kontakt med interna och externa intressenter

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningsansvarig till Neptunia Invest:

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller finans och har flera års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande för rollen är också att du har grundläggande kunskap inom koncernredovisning och IFRS. Utöver det kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person har du ett flexibelt förhållningssätt där du engageras av att arbeta högt och lågt. Du är en sann problemlösare som ständigt söker nya utmaningar. Utöver det har du en analytisk ådra som gör att du snabbt identifierar olika sammanhang och prioriteringar.

Sök rollen idag!

Denna rekrytering sker i samarbete med oss på Vindex. Kan den här rollen passa dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LURA2067. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Ludwig Nilsson vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Redovisningsansvarig

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Redovisningsansvarig Stockholm