Redovisningsekonom till techbolag (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu ute efter en Redovisningsekonom till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult hos oss på Vindex, för att framgent övergå till en fast anställning hos kunden – givet ett gott samarbete. I rollen kommer du att anta en viktig nyckelroll inom redovisning, skatt och konsolidering där du på ett effektivt sätt leder ekonomifunktionen framåt. 

Placering: Söderort 

Arbetsuppgifter för rollen som Redovisningsekonom till techbolag:

  • Ansvarig över att leda och kvalitetssäkra den löpande redovisningen 
  • Effektivisera och utveckla ekonomiska processer 
  • Konsolidering 
  • Momsrapportering 
  • Upprätta månads- och årsbokslut 
  • Årsredovisning 
  • Bidra med din expertis till övriga organisationen
  • Kontinuerlig kontakt med interna och externa intressenter 
  • Delaktig och ansvarig i ad hoc – projekt 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningsekonom till techbolag:

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och goda kunskaper inom redovisning. Vi ser gärna att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter, gärna från en internationell miljö. Det är dessutom meriterande om du har arbetat i Microsoft D365 och Power B. Därtill kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du ansvarstagande och strukturerad. Du har ett genuint affärssinne och ett driv framåt. Därtill värdesätter vi också ditt stora intresse för optimering av processer. Du är en sann teamplayer som är lösningsorienterad och skickligt kommunikativ. 

Ansökan 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LIRE2066. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Nyström vid fler funderingar kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Redovisningsekonom

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyrköp Redovisningsekonom