Ekonomiassistent inom kundreskontra till snabbväxande koncern (TILLSATT)

Är du redo att ta steget in i en internationell och snabbväxande koncern där du erbjuds möjligheten att vidareutvecklas? Vi på Vindex är just nu ute efter en Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden, givet ett gott samarbete. I rollen ansvarar du för kundreskontran gentemot koncernens olika bolag. 

Placering: Stockholm, norrort 

Arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent inom kundreskontra till snabbväxande koncern: 

  • Hantera stora flöden av fakturor 
  • Inbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Inkasso 
  • Kassa- och bokslutsavstämningar

Kvalifikationer och personliga egenskaper Ekonomiassistent inom kundreskontra till snabbväxande koncern:  

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och som har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Med tanke på att rollen inkluderar breda kontaktytor värdesätter vi din kommunikativa förmåga på såväl svenska som engelska. Utöver det har du goda Excelkunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system. 

Till rollen söker vi dig som är nyfiken och engagerad och som trivs på en arbetsplats där du erbjuds mycket ansvar. Därtill är du noggrann och strukturerad, med en analytisk ådra. Vidare har du en förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt som bidrar till att du når uppsatta mål och deadlines. 

Ansökan och kontakt 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LUEKASS2042. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Ludwig Nilsson vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Ekonomiassistent

Vindex rekryterar Ekonomiassistenter varje vecka. Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyrköp Ekonomiassistent