Interim Löneadministratör med HR-intresse (TILLSATT)

Vill du anta en varierad roll i ett internationellt företag där du får möjlighet att bidra till utveckling och arbeta brett med både HR- och lönefrågor? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Interim Löneadministratör med intresse för HR-frågor till vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår 3-5 månader. 

Placering: Söderfors 

Dina arbetsuppgifter för rollen som Interim Löneadministratör med HR-intresse: 

  • Arbeta med löneprocessens samtliga delar i en bred och omväxlande roll 
  • Bearbeta och kontrollera löneunderlag
  • Ge support till chefer och medarbetare gällande frågor kring lön
  • Systemadministration, tidrapportering och reseräkningar etc. 
  • Tolkning av regelverk och kollektivavtal
  • Sammanställa och rapportera statistik
  • Förekommande ad hoc-uppgifter inom både lön och HR 

Erfarenheter och personliga egenskaper för rollen som Interim Löneadministratör med HR-intresse: 

Vi söker dig som har erfarenhet av operativt lönearbete och som är trygg i löneprocessens samtliga delar. Du har utöver det goda kunskaper inom olika löne-och HR-system, gärna Hogia Lön Plus. Därtill har du tidigare arbetat med kollektivavtal för tjänstemän och arbetare. Då du kommer att ha kontakt med både chefer och medarbetare utanför Sverige kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift. 

Som person är du serviceinriktad, noggrann och flexibel. Du är självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Självklart samarbetar du väl med andra och har lätt för att bygga goda relationer, såväl internt som externt.

Ansökan

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i PDF-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2036. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler frågor kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Löneadministratör 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.