Produktionsledningskoordinator till konsultuppdrag (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu ute efter en Produktionsledningskoordinator för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett konsultuppdrag som startar i februari och pågår i 10 månader. Rollen präglas av koordinering och planering. Du tillhör ett engagerat team där ni tillsammans ansvarar för att administrativt stötta ledningsgrupper på olika avdelningar inom bolaget.

Placering: Stockholm

Ansvarsområden för rollen som Produktionsledningskoordinator till konsultuppdrag:

  • Koordinera och sammanställa ledningsarbetet administrativt
  • Planera, samordna och kommunicera chefens olika uppdrag
  • Hantera och granska leverantörsfakturor (resor, reseräkningar etc)
  • Förbereda och medverka vid ledningsgruppsmöten, ledarträffar och konferenser
  • Agera administrativt och praktiskt stöd för besökare på bolagets anläggningar
  • Effektivisera och utveckla interna verktyg, processer och system
  • Vara delaktig i och leda mindre ad hoc -projekt

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Produktionsledningskoordinator till konsultuppdrag:

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom koordinering sedan tidigare. Att arbeta som Produktionsledningskoordinator ställer krav på dina färdigheter inom planering och organisation. Du behöver även ha en känsla för att prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga som bidrar till att du formulerar dig tydligt i såväl enskilda samtal, som i gruppmöten. Du är en sann teamplayer som gärna samarbetar med andra och agerar på ett lyhört sätt. Därtill är du serviceminded och ständigt tillmötesgående i ditt bemötande med andra människor.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos oss på Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Ansökan och kontakt

Kan den här rollen passa dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LIADMIN2032. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Nyström.

Rekryteringsbolag Produktionsledningskoordinator

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.