Head of Business Control till marknadsledande bolag (TILLSATT)

Vi på Vindex är i nuläget ute efter en Head of Business Control till vår marknadsledande kund. Rekryteringen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund. I rollen axlar du ansvaret över att utveckla och effektivisera bolagets ekonomifunktion.

Placering: Norrort / Flexibelt

Huvudsakliga ansvarsområden för rollen som Head of Business Control till marknadsledande bolag:

  • Budget- och prognos för fyra olika affärsområden
  • Förbereda material för rapportering till bolagets ledning
  • Uppföljning och analyser av resultat
  • Förbereda material för och deltagande i olika business case
  • Stöd till enhetschefer inom finansiella frågor
  • Effektivisering och optimering av olika processer inom business control
  • Vara involverad i olika interna och externa projekt

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Head of Business Control till marknadsledande bolag:

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom ekonomi eller finans. Du har några års erfarenhet inom business control och en gedigen kunskap när det kommer till att förbereda och presentera finansiella rapporter. Därtill har du förståelse för redovisning och projektuppföljning. Utöver det har du ett genuint IT-intresse och skickliga Excel-kunskaper. Meriterande för denna tjänst är om du är bekant med Power-BI och har arbetat i systemet Quickview.

Som person förlitar du dig gärna på din goda kommunikativa förmåga och engageras av att arbeta såväl självständigt, som i team. Du har ett naturligt driv och ett innovativt tänk som bidrar till bolagets utveckling. Du är en sann problemlösare som ständigt söker nya utmaningar. Utöver det har du en analytisk ådra som gör att du snabbt identifierar sammanhang och prioriteringar.

Ansökan

Kan den här rollen passa dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JHHBC2024. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Head of Business Control

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Rekrytering Head of Business Control, Rekryteringsföretag Head of Business Control