HR-administratör till interimuppdrag (TILLSATT) (TILLSATT)

För interimuppdrag hos vår kund söker Vindex nu en HR-administratör. Start för uppdraget sker omgående och pågår under 6 månader med chans till förlängning. I rollen kommer du ansvara för administration inom HR-avdelningen. 

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som HR-administratör till interimuppdrag

  • Administrera anställningsavtal
  • Personal- och löneadministration
  • Stödja HR-teamet i förekommande uppgifter
  • Delta i att utveckla processer och arbetsrutiner inom HR-funktionen
  • Förekommande ad-hoc uppgifter inom området

Som person är det viktigt att du är noggrann, kommunikativ och effektiv. Därtill har du lätt för att lära dig nya processer och rutiner samt trivs med att driva förbättringsarbete. Du drivs av att få ta stort ansvar och lägger stor vikt vid att utföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet. 

Kvalifikationer för rollen som HR-administratör till interimuppdrag

  • Eftergymnasial utbildning inom HR/personalvetare
  • Arbetserfarenhet ses som meriterande men är inte ett krav
  • Erfarenhet av flera av de vanligaste HR- och lönesystemen
  • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MNHR1870. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering HR-administratör

Vindex rekryterar HR-administratör i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som HR-administratör? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.