Asset Manager Accountant till marknadsledande bolag i Norrort (TILLSATT)

Har du erfarenhet av redovisning i en transaktionstung verksamhet med stora datamängder? Då kan denna roll vara något för dig! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Asset Manager Account till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex medan anställning erbjuds direkt hos kunden. 

Placering: Norrort 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

I rollen som Asset Manager Accountant ansvarar du för bolagets omfattande anläggningsregister samt systemmodul. Du hanterar och ansvarar för att avskrivningskostnaden, som är den största kostnadsposten i resultaträkningen, är korrekt. Dessutom tar du fram underlag för rapportering till moderbolag och ledning enligt tidsplan. 

Utöver det bidrar du till utveckling av arbetssätt och processer tillsammans med redovisningschefen och övriga teamet. Du ansvarar även över att systemet är uppdaterat samtidigt som du också utför internkontroller av olika processer.

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har god kompetens inom redovisning och har tidigare arbetat i en verksamhet med stora datamängder. Utöver det har du ett genuint IT-intresse och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person har du ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt. Du är analytisk och noggrann med ett öga för detaljer. Dessutom arbetar du aktivt för att uppnå överenskomna mål och deadlines. Därtill är du en sann lagspelare med positiv attityd och god samarbetsförmåga!

Sök rollen idag!

Är du den vi söker? Ansök via annonsen och ange referensnummer SR2478, alternativt skicka ditt CV till ansvarig rekryterare Stina Rydergård ([email protected], 073-789 38 18). Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.