Ekonomistudent som vill arbeta med rekrytering till Vindex kontor i Sundsvall (TILLSATT)

Vi på Vindex finns främst i Stockholmsområdet, men nu även i Norrland – närmare bestämt i Sundsvall. På Vindex arbetar vi ständigt med att tillsätta kompetenta personer inom ekonomifunktionen, något som utgör kärnan i vår verksamhet. Nu är vi ute efter en ny stjärna som kan arbeta med ekonomirekrytering och tillhöra vårt team på plats i Sundsvall. 

Vi söker dig som studerar ekonomi och är ute efter ett extraknäck under resten av studietiden. Visionen med rollen är att du ska växa, utvecklas och vilja stanna hos oss på Vindex även när du har studerat klart. 

Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Sundsvall. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Utformande av rekryteringsannonser 
  • Löpande arbete med intervjuer
  • Referenstagning och tillsättning av kandidater

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som studerar ekonomi och som initialt är ute efter ett extrajobb utöver dina studier. Till den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Som person är du social, kommunikativ och trivs med att arbeta med människor. Har du dessutom tidigare arbetat kundfokuserat med försäljning är det ett starkt plus. Med tanke på att du i rollen ska skriva och utforma rekryteringsannonser lägger vi även vikt vid din goda förmåga att formulera dig på svenska. Till sist har du en vilja att växa och utvecklas tillsammans med oss på Vindex! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer ER2475. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös ([email protected], 073-338 10 85) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vindex 

Vindex tillsätter controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.