Senior Redovisningskonsult till internationellt serviceföretag (TILLSATT)

Vill du anta ett nytt uppdrag i ett bolag som präglas av familjär känsla och högt i tak-kultur? Då kan det här vara något för dig! Vi på Vindex är just nu ute efter en Senior Redovisningskonsult till vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i ungefär tolv månader. I rollen hanterar du förvärvsrelaterad redovisning samt koncernredovisning, samtidigt som du utvecklar ekonomiska processer och rutiner! 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Utveckling av ekonomiska processer och rutiner 
  • Förvärvsrelaterad redovisning 
  • Koncernredovisning 
  • Kassaflödesanalyser
  • Månadsrapportering 
  • Konsolidering 

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande och som har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har jobbat med koncernredovisning tidigare och är bekant med olika typer av koncernredovisningssystem, gärna Cognos. Utöver det kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. 

För att passa i rollen behöver du vara flexibel och trivas i en roll med mycket ansvar. Du har ett proaktivt arbetssätt och en förmåga att identifiera förbättringsprocesser. Dsessutom är du en öppen och social person som vill du bli en del av ett bolag med en familjär kultur! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer MNKCR2466. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson ([email protected], 076-209 99 20) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.