Business Controller till bolag inom fastighetsbranschen (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Interim Business Controller till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen arbetar du verksamhetsnära med fokus på finansiell uppföljning och planering. Detta i nära samarbete med dina kollegor. 

Placering: Solna 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Löpande arbete med finansiell uppföljning och planering 
  • Analys av flöden och utifrån detta skapa finansiella prognoser 
  • Affärsfokuserat arbete nära bolagets ledning 
  • Effektivisering och utveckling av finansiella processer och rutiner 

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande och 3-5 års arbetslivserfarenhet i rollen som Business Controller. Vi ser gärna att du är systemintresserad och har kompetens inom olika BI-verktyg. Utöver det kommunicerar du flytande på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du trygg i din kompetens och förmåga att identifiera prioriteringar. Du är initiativrik och gillar att utveckla och förbättra befintliga arbetssätt. Dessutom är du noggrann och analytisk med ett strukturerat arbetssätt. Utöver det är du kommunikativ med en fallenhet att förmedla komplex information på ett pedagogiskt och tydligt sätt! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer CLBC2462. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren([email protected], 073-852 36 36) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb