Redovisningsekonom till snabbväxande bolag (TILLSATT)

Ta chansen att vara med på en tillväxtresa i ett globalt bolag med snabba beslutsvägar! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Redovisningsekonom till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen fokuserar du framförallt på att hantera redovisningen för bolagets norska systerföretag. Till denna roll lägger vi stor vikt vid din skickliga förmåga att kommunicera på engelska! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Löpande arbete med bolagets norska redovisning
  • Avstämningar av momsrapporter 
  • Kontinuerlig dialog med revisorer 
  • Leverantörsfakturor 
  • Lönehantering 
  • Sammanställning av ekonomiska rapporter och data 
  • Kontinuerlig rapportering till ekonomichef 
  • Stötta i olika ekonomirelaterade frågor gentemot kollegor 

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning, gärna i ett internationellt bolag. Vi ser gärna att du tidigare har hanterat norsk redovisning. Dessutom har du kompetens inom lön och goda systemkunskaper. Utöver det kommunicerar du obehindrat på engelska, i tal och skrift. 

Som person är du strukturerad och noggrann med ett proaktivt arbetssätt. Du har ett genuint intresse för redovisning och en skicklig kommunikationsförmåga. Utöver det ser du till att arbeta aktivt för att uppnå uppsatta mål och deadlines! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RWRE2455. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Richard Widén ([email protected], 070-208 25 17) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vindex tillsätter controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.