Redovisningsansvarig till hållbarhetsbolag (TILLSATT)

Har du revisionsbakgrund och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning? Vill du dessutom bli en del av ett ledande hållbarhetsbolag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Redovisningsansvarig för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden – förutsatt ett fint samarbete. I rollen tillhör du ett engagerat ekonomiteam där du framförallt ansvarar över att kvalitetssäkra redovisningen. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kvalificerad redovisning 
  • Bokslutsarbete 
  • Resultat och balansräkning 
  • Rapportering 
  • Kontinuerliga avstämningar 
  • Hantering av moms och skatt 
  • Årsredovisning enligt K3
  • Effektivisera och utveckla processer och rutiner 
  • Supporta kollegor i frågor om redovisning 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, revisionsbakgrund och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du är systemintresserad med god kompetens inom Excel, men också K3 och IFRS. Utöver det kommunicerar du flytande på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du driven och engagerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din positiva inställning och ditt proaktiva arbetssätt. Dessutom värdesätter vi ditt genuina intresse för redovisning! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JGAXRA2453. Tveka inte att kontakta ansvariga rekryterare Jozephine Pilgrim Linge Gimling ([email protected], 070-985 39 63) eller Alexander Butler ([email protected], 070-920 84 92) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.