Finance Manager till internationellt bolag (TILLSATT)

Ta chansen att anta en ansvarstagande roll på ett internationellt bolag! Vi på Vindex är just nu ute efter en Finance Manager till vår kund. Tjänsten innebär ett interimsuppdrag som pågår i 18-24 månader, med start så snart som möjligt där du efter denna period erbjuds en tillsvidareanställning hos kunden. I rollen axlar du ett övergripande ansvar över ekonomifunktionen för tre länder inom den skandinaviska marknaden. Något som bland annat inkluderar ledning av bolagets redovisning, budgetprocess och controlling.

Placering: Centrala Stockholm 

Om rollen 

  • Ansvara över planering samt budget, prognos- och analysarbete för detre ländernas maknader 
  • Ansvara för att kvalitetssäkra redovisningen 
  • Övergripande ansvar över bokslutsarbetet 
  • Ansvara över att genomföra resultatuppföljning och lönsamhetsanalyser 
  • Säkerställa att aktuella regelverk och riktlinjer efterlevs 
  • Ansvara över moms- och skattedeklarationer och övriga skattefrågor
  • Effektivisering och utveckling av finansiella strategier och processer 

Om dig 

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet som controller eller inom redovisning. Dessutom ser vi gärna att du är bekant med SAP, samtidigt som du även har goda Excel-kunskaper. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du kommunikativ med en god förmåga att arbeta tvärfunktionellt med breda kontakter inom organisationen. Du arbetar hårt för att ständigt nå uppsatta mål och deadlines. Dessutom drivs du av att anta en ansvarstagande roll på ett internationellt bolag!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JGFC2391. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Linge Gimling ( [email protected], 070-985 39 63) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.