Ekonomichef till biotechbolag (TILLSATT)

Har du tidigare arbetat i en chefsroll inom ekonomi och är nu ute efter nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet av SAP? Då kan denna roll passa dig! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Ekonomichef för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen leder du ett engagerat ekonomiteam där du ansvarar över det löpande ekonomiarbetet. Bolaget står även inför ett systembyte som du i allra högsta grad kommer att vara involverad i. 

Placering: Solna 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Personalansvar över ekonomiteam på fyra personer 
  • Leda ekonomiteam och det löpande ekonomiarbetet 
  • Arbeta operativt med såväl controlling som redovisning 
  • Budget,- prognos- och analysarbete 
  • Upprätta likviditetskalkyler 
  • Vara involverad i implementation av nytt SAP-system 

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande och som har tidigare arbetslivserfarenhet som Ekonomichef. Du har dessutom ett genuint systemintresse och erfarenhet av SAP S/4 HANA. Du har en prestigelös inställning och engageras av att arbeta högt och lågt. Därtill är du flexibel och drivs av att anta en roll där du involveras i samtliga delar av ekonomiflödet. Utöver det kommunicerar du tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange ref EAEC2376. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund ([email protected], 070-759 56 26) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex 

Vindex tillsätter controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.