Interim Projektcontroller till ideell organisation (TILLSATT)

Är du controller med erfarenhet av projektredovisning och projektcontrolling? Då kan denna roll vara något för dig! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Interim Projektcontroller till vår kund. Uppdraget pågår i sex månader med start så snart som möjligt. I rollen tillhör du ett controllerteam där du stöttar projektledare med råd om bland annat processer, finansiell rapportering och riskhantering. Samtidigt har du kontinuerlig dialog med organisationens olika intressenter och driver förbättringsprocesser. 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga ansvarsområden 

  • Bistå projektledare med råd i processer kring avtal, budget, finansiell rapportering, redovisning och riskhantering 
  • Driva processer inom verksamhetsplanering, internrapportering och bokslut 
  • Leverera ett verksamhetsnära process- och beslutsstöd till projektledare och enhetschefer 
  • Stötta projektledare i relationer med externa intressenter 
  • Kvalitetssäkra den finansiella rapporteringen i olika projekt 
  • Ansvara för att granska projektpartners finansiella underlag för att säkerställa kvalitet 

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och som är bekant med ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektredovisning och projektcontrolling sedan tidigare. Dessutom har du tidigare arbetat med kostnads- och intäktsanalyser. Utöver det kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Till den här tjänsten söker vi en person som har skinn på näsan och trivs i en roll med breda kontaktytor, både internt och externt. Du har en god analytisk förmåga och har lätt att förstå verksamheten. Vidare är du också strukturerad och självgående i ditt arbetssätt med ett starkt öga för detaljer.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JGPC2373. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Linge Gimling ([email protected], 070-985 39 63) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.