Redovisningskonsult till nordiskt bolag (TILLSATT)

Är du Redovisningsekonom med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer? Då kan denna roll vara något för dig! Vi på Vindex är ute efter en Redovisningskonsult för ett kortare uppdrag hos vår kund. Uppdraget pågår i tre månader, med start i mitten av oktober. I rollen hanterar du löpande redovisning samtidigt som du också genomför avstämningar, är delaktig i bokslut och årsredovisningar. I rollen erbjuds du även att arbeta på distans två dagar i veckan. 

Placering: Norrort 

Arbetsuppgifter för rollen 

  • Löpande redovisning 
  • In- och utbetalningar
  • Avstämningar 
  • Periodisering 
  • Reserveringar 
  • Hantering av moms och skatt 
  • Bokslutsarbete
  • Delaktig i årsredovisning

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom löpande redovisning, månadsbokslut, reserveringar och kontoavstämningar. Dessutom har du god kompetens inom Excel och gärna erfarenhet av Visma.net sedan tidigare. Utöver det kommunicerar du flytande på svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du strukturerad och flexibel med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer. Du har ett effektivt och lösningsorienterat arbetssätt och engageras av att jobba i ett högt tempo. Utöver det är du trygg i din kompetens samtidigt som du har en prestigelös inställning! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SBRE2366. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Beijer ([email protected], 709 550 657)  vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.