Treasury Analyst till konsultuppdrag i Stockholm City (TILLSATT)

Är du redo för ett nytt uppdrag där du lägger ditt fokus på treasury? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Interim Treasury Analyst för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett konsultuppdrag som pågår i 3-6 månader, med start så snart som möjligt. I rollen arbetar du bland annat med cash management, prognoser och analys.

Placering: Stockholm City 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Treasury Analyst till konsultuppdrag i Stockholm city:  

  • Cash Management
  • Forecasts
  • Likviditetsanalyser
  • Optimera investeringsmöjligheter
  • Hantera och granska utländska konton för att uppnå aktuella likviditetskrav
  • Tätt samarbete med andra avdelningar
  • Vara delaktig i bolagets expansion

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Treasury Analyst till konsultuppdrag i Stockholm city: 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och som har flerårig arbetslivserfarenhet av Treasury-arbete. Dessutom ser vi gärna att du har god kometens inom Cash Management. Därtill har du ett genuint systemintresse och en skicklig kommunikationsförmåga. 

Som person är du trygg i din kompetens och drivs av att arbeta självständigt. Du är analytisk, noggrann och ser alltid till att arbeta effektivt för att uppnå uppsatta mål och deadlines!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer AXTA2323. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Butler ([email protected], 070-920 84 92) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.