Specialist inom kundreskontra till interimsuppdrag (TILLSATT)

Är du en stjärna inom kundreskontra och ute efter ett nytt uppdrag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Kundreskontraspecialist för ett interimsuppdrag hos vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår initialt i tolv månader, med goda möjligheter till vidare anställning. Till rollen söker vi en sann problemlösare som engageras av att driva processer och identifiera förbättringar! 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Specialist inom kundreskontra till interimsuppdrag: 

  • Identifiera felslag och differenser från kassa till kundreskontra 
  • Implementera systemförbättringar 
  • Driva och effektivisera processer och rutiner inom ditt område
  • Framställa och förmedla utbildningsmaterial till regionchefer och organisationen i stort 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Specialist inom kundreskontra till interimsuppdrag: 

Vi söker dig som har bred erfarenhet inom kundreskontra, framförallt när det kommer till att utreda fel och avvikelser. Dessutom ser vi gärna att du tidigare har arbetat inom detaljhandelsbranschen. Därtill värdesätter vi din förmåga att effektivisera processer och rutiner inom ditt område. Utöver det kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har en positiv inställning och ett innovativt tänk som bidrar till företagets utvecklingsprocesser. Dessutom är du en teamplayer som tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer CLEKASS2313. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren ([email protected], 073-852 36 36) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.