Interim Redovisningsekonom med kompetens inom lön till bolag i city (TILLSATT)

Är du Redovisningsekonom och ute efter ett uppdrag där du erbjuds möjligheten att vara delaktig i förbättringsprocesser? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Interim Redovisningsekonom med kompetens inom lön till vår kund. Uppdraget pågår i sex månader med start som möjligt. I rollen tillhör du ett genuint team där du sköter den löpande bokföringen, hanterar löner och effektiviserar processer och rutiner. 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim Redovisningsekonom med kompetens inom lön till bolag i city: 

  • Löpande bokföring 
  • Registrering och attestering av leverantörsfakturor 
  • Lönehantering 
  • Utläggsredovisning 
  • Avstämningar
  • Momsdeklarationer
  • Delaktig i bokslut 
  • Effektivisering och utveckling av processer och rutiner 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim Redovisningsekonom med kompetens inom lön till bolag i city:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på ett mindre bolag. Därtill har du ett genuint systemintresse och gärna erfarenhet av att arbeta i Fortnox sedan tidigare. Vi ser gärna att du har ett intresse för processutveckling och är initiativrik med en förmåga att identifiera förbättringar inom ditt område. Till sist kommunicerar du tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KJAXRE2292. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson ([email protected]) eller Alexander Butler ([email protected]) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.