Interim Redovisningsansvarig till världsledande bolag (TILLSATT)

Är du redo att ta dig an ett nytt uppdrag på ett världsledande bolag? Har du dessutom en gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning och SAP? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Interim Redovisningsansvarig för vår kunds räkning. Uppdraget startar i augusti och pågår därefter i ungefär fem månader. I rollen antar du det övergripande ansvaret över ett engagerat och erfaret redovisningsteam där ni tillsammans driver framgångsrika förbättringsprocesser.  

Placering: Södra Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim Redovisningsansvarig till världsledande bolag: 

  • Övergripande ansvar över bolagets redovisning 
  • Moms- och skattehantering
  • Rapportering 
  • Månads- och årsbokslut 
  • Årsredovisning och deklaration 
  • Effektivisera och utveckla processer och rutiner 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim Redovisningsansvarig till världsledande bolag: 

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du har därtill en bred arbetslivserfarenhet inom kvalificerad redovisning. Utöver det har du god kompetens inom aktuella redovisningsprinciper, IFRS och SAP. Dessutom ser vi gärna att du tidigare axlat en ansvarstagande roll där du kontinuerligt drivit förbättringsprocesser. Till sist har du en förmåga att kommunicera tydligt och effektivt på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person engageras du av att anta en roll som innebär mycket ansvar. Du är trygg i din kompetens samtidigt som du är prestigelös och lyhörd. Du har dessutom ett innovativt tänk som bidrar till bolagets utvecklingsprocesser! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SRRA2277. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård ([email protected], 073-789 38 18) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.