Junior Redovisningsekonom till bolag i city (TILLSATT)

Är du en hyfsat nyexaminerad ekonom som är redo att anta en utvecklande roll på ett tillväxtbolag som präglas av innovation? Då har du kommit rätt! I samarbete med oss på Vindex söker vår kund nu en hungrig och serviceinriktad Redovisningsekonom. I denna roll arbetar du tillsammans med engagerade kollegor där du erbjuds möjligheten att utvecklas och göra skillnad. Missa inte den här möjligheten!

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Junior Redovisningsekonom till bolag i city:

  • Delvis ansvara för den interna redovisningen i samarbete med en extern byrå
  • Spela en nyckelroll bolagets kundrelationer som inkluderar löpande kundmöten 
  • Agera redovisningsexpert i frågor relaterade till produktutveckling och driver projekt för att förbättra och effektivisera affärsprocesser.

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Junior Redovisningsekonom till bolag i city: 

Vi söker dig som är hyfsat nyexaminerad från en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi tror att du är i början av din karriär och har 1-2 års erfarenhet av redovisning. Dessutom är du systemintresserad och bekväm med att arbeta i en digital miljö. Du letar efter en roll där du erbjuds stora möjligheter att påverka och vill vara en del av ett team med stora tillväxtmöjligheter! Som person är du framåt, gör alltid ditt bästa och lägger stort fokus på att uppnå resultat. Du har en genuin “can-do-attityd” och en positiv inställning. till denna roll värdesätter din nyfikenhet och din vilja att utvecklas tillsammans med bolaget! 

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samband med Vindex. Kan den här rollen vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SRRE2270. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård ([email protected], 073-789 38 18) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg. 

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.