Interim Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra (TILLSATT)

Är du en nyfiken och hungrig Ekonomiassistent som är ute efter nya utmaningar? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex söker just nu en Ekonomiassistent för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett uppdrag som pågår i 12 månader, med start så snart som möjligt. I rollen fokuserar du främst på leverantörsreskontra, men arbetar även nära kundtjänstavdelningen med ansvar för ärenden av ekonomisk karaktär. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra: 

  • Leverantörsreskontra
  • Inkassohantering 
  • Återbetalningar 
  • Hantera kundärenden av finansiell karaktär 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra: 

Denna tjänst passar perfekt för dig som är hyfsat nyexaminerad och sugen på att utvecklas och växa tillsammans med bolaget. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, god systemvana och som är välbekant med Excel. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du nyfiken, hungrig och vågar ta för dig. Du litar på din goda samarbetsförmåga då du kommer att tillhöra ett härligt team som präglas av stort engagemang. Utöver detta är har du en positiv inställning och ett öppet sinne! 

Sök rollen idag!

Kan denna tjänst vara något för dig? Skicka gärna in ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LIEKASS2128. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Nyström ([email protected], 070-414 50 20) vid fler frågor kring rollen. 

Rekryteringsföretag Ekonomiassistent 

Flera ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb

Nyckelord: Hyra Ekonomiassistent