Redovisningskonsult till längre deltidsuppdrag på innovativt bolag i city (TILLSATT)

Är du en lösningsorienterad redovisningsekonom med erfarenhet av att effektivisera processer? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Redovisningskonsult för ett uppdrag på deltid hos vår kund. Uppdraget pågår i 12 månader, med start i maj. 

Företaget har ett tydligt hållbarhetsperspektiv och är i en expansiv fas. I rollen arbetar du självgående med löpande redovisning som inkluderar bland annat bokslutsarbete, fakturering och effektivisering av redovisningen.

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Redovisningskonsult till längre deltidsuppdrag på innovativt bolag i city: 

 • Löpande redovisning
 • Bokslutsarbete
 • Avstämningar
 • Fakturering 
 • Periodisering
 • Moms- och skattehantering 
 • Delta i årsredovisning enligt K3
 • In- och utbetalningar
 • Kontinuerlig kontakt med Skatteverket
 • Rapportering
 • Reserveringar
 • Effektivisering av processer och rutiner 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningskonsult till längre deltidsuppdrag på innovativt bolag i city: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av K3 sedan tidigare, samtidigt som du är välbekant med att sköta månads- och årsbokslut. Tidigare erfarenhet av systemet Business Central är dessutom meriterande för denna tjänst. Utöver det har du tidigare arbetat med effektivisering och utveckling av processer och rutiner inom just redovisning. Till sist kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du trygg i din kompetens, samtidigt som du har en prestigelös inställning. Du är noggrann och strukturerad, med en analytisk ådra. Utöver det är du en sann problemlösare som engageras du av att identifiera förbättringar inom ditt område!

Sök rollen idag!

Är du den vi söker? Skicka gärna in ditt CV i Word-format via annonsen och ange referensnummer JKRE2162. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kolm ([email protected], 070-811 32 32) vid fler frågor och funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Redovisningsekonom

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.