Vindex söker redovisningsekonomer/controllers/CFOs (TILLSATT)

Nu söker Vindex redovisningsekonomer/controllers/CFOs

Vi på Vindex söker nu duktiga redovisningsekonomer/controllers/CFOs till våra kunder som är placerade i Stockholmsområdet. Våra kunder består av företag i alla storlekar som är verksamma inom en rad olika branscher vilket gör att vi kan hitta passande uppdrag utifrån dina egna önskemål. Skicka gärna in ditt CV till oss på Vindex för att öka  chansen att hitta ditt nästa drömuppdrag!

Vi erbjuder roller inom:

  • Redovisning: ekonomiassistent, redovisningsekonom, redovisningskonsult, redovisningsansvarig, koncernredovisningsekonom
  • Controlling: Business Controller, Financial Controller, övriga Controller-roller
  • Chefsroller: ekonomichef, CFO, redovisningschef, Head of Business Control, lönechef
  • Löneroller: lönespecialist, löneansvarig, löneadministratör

Vad erbjuder vi dig?

Vi arbetar med en bred variation av roller som kräver olika erfarenheter och kompetenser, och chansen att hitta något som passar just dig är därför stor. Rollen som konsult är utvecklande då du får testa på olika arbetsuppgifter och branscher vilket ger dig breda kunskaper och erfarenheter. Våra uppdrag kan antingen löpa under en tidsbegränsad period eller så har du möjlighet att övergå i en fast tjänst hos kund. Vi erbjuder anställning hos oss när du går som konsult via Vindex men arbetar även med underkonsulter som själva fakturerar.

Vindex värdesätter långsiktiga och starka relationer med både våra kunder och konsulter vilket innebär att vi gärna träffar dig på en intervju för att lära känna dig bättre och för att kunna hitta ett uppdrag som passar dig utifrån arbetsuppgifter, geografi, arbetsmiljö m.m. Vi vill följa dig i din karriär och genom att hålla kontakten med oss kan drömjobbet bara vara ett samtal bort. Tveka inte att kontakta oss/skicka in ditt CV redan idag!

Exempel på tjänster vi nyligen tillsatt:

  • Systemintresserad redovisningsekonom till rikstäckande IT-bolag
  • Business Controller till expansivt finansbolag
  • Löneadministratör till bolag inom digital marknadsföring
  • Koncernredovisare till aktuellt techbolag
  • Redovisningschef till framgångsrik ideell verksamhet
  • CFO till expansivt bolag

Vindex

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen.
Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt.  Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person – en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.